Her vil jeg skrive om mine fisketure og fangster.

Overskrift

Jeg har lige været i Hvide Sande og her var jeg nede på havnen og prøve det fantastiske Sildefiskeri d. 27-03-2016. Men det var ikke min dag, vejret var faktisk fint med en del vind, men det var sildene ligeglade med. Jeg fangede en, ja kun en, det var godt nok tyndt, men man åbnede for udløbet af vand, fra Ringkøbind Fjord, så selv om vi kastede ud ind mod fjorden, så drev sildeforfanget, så hurtigt udaf, så dem, der stod ved siden af, på ydersiden, de kastede over mit og andres, så der gik for megen tid, med at udrede liner, så da jeg havde stået der et par timer, så pakkede jeg sammen og tog hjem og drak kaffe, Ja og rensede dagens fangst.

d. 20-04-2016. Jeg var med sønnen, på den gamle Jernbane i Frederikssund, fra kl. 08:00 til kl. 17:30. her fangede jeg ti fladfisk, hvor den største målte 36 cm. sønnen fangede fire. Vi fangede ingen havørreder. Vejret var fint med sol hele dagen og svag vind fra n/nv. en rigtig dejlig dag. Det var en fødselsdagsgave, med transport og mad og hvad der dertil hører, fra sønnen og svigerdatteren, en rigtig god fødselsdagsgave.
d. 07-05-2016. Jeg var alene nedenfor Jægersprisskoven, et dejligt sted, man skal bruge Waders. Jeg fangede 11 Hornfisk, de to var for små, så de blev sat fri igen, men ni gode og pænt store, på 1 1/2 time, fra kl. 11:00 til kl. 12:30. der var rigtig mange og jeg mistede ikke nogen. Vejret var fint med lidt vind, fra s-sø og fuld sol. en rigtig god fisketur.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.09 | 20:21

Hej igen. Der skulle have stået, som DCU og 1.Kreds nuværende bestyrelse, ikke vil have ud til medlemmerne. der kan desværre ikke skrives så meget her.

...
15.09 | 20:17

Hej til Jer, som har kommenteret. Jeg håber, I vil dele dette med så mange som muligt, da det er en alvorlig sag, som DCU, ikke vil have ud, til medlemmerne.

...
14.09 | 21:04

Dette giver helt sikkert anledning til kraftig overvejelse af medlemsskabet 2016 og videre frem.

...
14.09 | 16:28

Hej dette er fadene ikke i orden har selv siddet som formand i en grundejerforening jeg syntes den sag fortæller hvordan tingene foregår i venne club dcu.

...
Du kan lide denne side